Laatste nieuws? Als je ons volgt of leuk vindt op Facebook, Instagram en X, blijf je altijd op de hoogte!

***

De agenda loopt weer aardig vol voor de komende maanden. Check de volledige agenda voor alle optredens!

***

23 februari: Waves met Fenderwerf, SKVR en Weima & vd Werf in Neushoorn Leeuwarden.

Klik op de flyer voor tickets:

***

Deze maand veel optredens. Deze week spelen we van maandag t/m donderdag iedere dag in een ander dorp in opdracht van de gemeente Súdwest Fryslân, resp. Woudsend, Makkum, Sibrandabuorren en Wommels. Check de volledige agenda voor alle (overige) optredens!

Afgelopen zondag hadden we een leuk 'luisterconcert' voor een nagenoeg volle zaal in Hemrik. Zondag 21 januari doen we dat nog 's, dan spelen we in de prachtige Dorpskerk van Huizum (Leeuwarden). We spelen naast eigen Fryske hits ook liedjes van onze helden, zoals Simon & Garfunkel, Crowded House, Everly Brothers en Beatles. Tickets (€15,00; kinderen t/m 12 jaar €2,50) via https://www.dorpskerkhuizum.nl/agenda/concert-door-het-duo-weima-van-der-werf/

***

januari 2024

De beste wensen!

Komende zondag (7 januari) spelen we in de Witte Kerk in Hemrik. We spelen naast eigen Fryske hits ook liedjes van onze helden, zoals Simon & Garfunkel, Crowded House, Everly Brothers en Beatles. Tickets (13,50 inc. koffie/thee) via https://www.wittekerkhemrik.nl/events/weima-van-der-werf/

***

'Do' wer op 41 yn de Fryske Top 100!

www.frysketop100.nl

Tige tank foar de stimmen!

***

Nieuws november 2023

Je kan weer stemmen voor de Fryske Top 100. Sinds 2014 staan we in de lijst met ‘Do’.

Ga naar www.frysketop100.nl en zet ‘m op 1 in je top 5! #stemopons.

Tip: Zet ook de solo-singles 'Simmerhjitte' (Reinout Weima) en 'Laitsje om de blues' (Fenderwerf) ín je top 5!

Check hier ons promoflimpje!

26 december gaan we weer met Omrop Fryslân op pad voor een aantal huiskamerconcerten.

***

Altijd op de hoogte blijven van wat we doen? Volg of vind ons leuk op Facebook, Instagram en X!

Deze site draait al sinds 2001, maar werkt volgens ons nog prima ;) Maar krijgt dit jaar eindelijk eens een update en nieuw jasje.

Ons weer 's zien optreden? Check onze immer bijgewerkte agenda...

***

Nieuws december 2022

'Do' op 41 yn de Fryske Top 100!

www.frysketop100.nl

Tige tank foar de stimmen!

***

Nieuws augustus 2022

Er komen weer heel wat optredens aan! Check de agenda.

Ook festivals: Zo spelen we komende zondag (7 augustus) tussen 14.00u en 15.00u in de Prinsentuin in Leeuwarden en vanaf 16.30u op Local Vibes bij Lokaal 55 in Sneek. Tot dan!

***

Nieuws februari 2022

sjoch! Us nije single: 'Country Gitaar'

En ek op Spotify!

En Amazon, Anghami, Apple Music, MediaNet, Boomplay, Deezer, Instagram/Facebook, YouTube Music, iHeartRadio, ClaroMusica, iTunes, KKBox, NetEase, Qobuz, Pandora, Saavn, Tencent, Tidal, TikTok/Resso, Triller (beta), Soundtrack by Twitch, and Yandex Music (beta)!

Weima & vd Werf © 2022

***

Hallo allemaal!
Eind 2019 hebben we onze tweede Fryske cd uitgebracht. 13 nieuwe liedjes, aangevuld met 7 tracks van de eerste Fryske cd.
Normaal gesproken raken we aardig door onze voorraad heen dankzij de vele optredens.
Door de genomen maatregelen door covid de afgelopen -bijna- twee jaar is het aantal optredens extreem minder, met ook nu weer de zoveelste keer een geschrapte agenda… inkomsten momenteel onder nul : geen werk, geen steun, wel kosten…
Maar goed, even terugkomend op waar dit bericht mee begon, de cd. Die willen we toch ook graag kwijt en dat zou een mooie inkomstenbron kunnen zijn om deze crisis te kunnen doorstaan. €5000,- is volgens ons haalbaar. Zijn wij weer even ‘gered’… 500 cd’s weg in de komende twee maanden. Voor slechts €10,- per stuk op te halen uit Wergea of Hurdegaryp (maar brengen ‘m/ze daar ook graag even langs). Voor €15,- sturen we ‘m op. Voor €5,- extra krijg je onze ‘In English’-cd met daarop 11 covers en 2 eigen liedjes, erbij. Bij grotere aantallen kunnen we nog wat leuks aan de prijs doen
Stuur een bericht via messenger, app (0618237880 / 0621665040) of een mailtje (info@weimavdwerf.com) en wij zorgen ervoor dat het goedkomt.
Of via dit betaalverzoek (bedrag is aan te passen en niet vergeten je adresgegevens achter te laten via app of mail)
Onze dank is groot. Heel groot!

Liefs, Anno van der Werf & Reinout Weima

***

De beste wensen! Dit jaar kan alleen maar beter worden. Toch?

Al eindigde 2021 toch nog wel leuk met 'Do' op 39 Fryske top100! Dank voor de stemmen!

De agenda is helaas nog behoorlijk leeg, we hopen dat er gauw versoepelingen komen en we snel weer bij jullie in de buurt kunnen komen spelen!

***

Stim op ús foar / stem op ons voor de Fryske Top 100!

Gean nei www.frysketop100.nl en set 'Do' op 1, kompletearje dyn top 5 mei lieten fan oare artysten.

Tige tank!

***

Je kan vanaf maandag weer stemmen voor de Fryske Top 100. Sinds 2014 staan we in de lijst met ‘Do’. Ga naar www.frysketop100.nl en zet ‘m op 1 in je top 5! #stemopons. Ook gaan we een dagje on tour met Omrop Fryslân: donderdag 4 november:

Kinst fan moandei ôf wer stimme foar de Fryske Top 100. Sûnt 2014 stean we yn de list mei ‘Do’. Gean nei www.frysketop100.nl en set ‘m op 1 yn dyn top 5! #stimopús. Ek sille we in dei on tour mei de Omrop op tongersdei 4 novimber:

8.45 oere Gordyk/Gorredijk - Parkearterrein De Heeren van Rinsma: Lijnbaan 7

10.45 oere Nijehoarne/Nieuwehorne - Parkearterrein Coöp : Schoterlandseweg 43

12.45 oere 't Fean/Heerenveen - Winkelsintrum De Greiden: Jilsterplein / Weegbree 70

14.15 oere Aldehaske/Oudehaske - Parkearterrein Poiesz : Hasker Utgongen 1

16.15 oere Wergea/Warga - Reade Plein tsjinoer De Bidler.

***

De agenda ziet er weer stukken beter uit. Ook regelmatig openbare optredens: Zo spelen we o.a. 2 oktober op het Liedjesmakersfestival in Almelo, zondag 3 oktober bij of in de Bidler in Wergea, zondag 10 oktober in het kerkje van Rottevalle (reserveer een plekje!) en 16 oktober in op de BonteBokBierDag in Bontebok.

O ja! En vrijdag 8 oktober nog even bij op Omrop Fryslân bij Willem de Vries in Noardewyn! Tussen 18:00u en 19:00u op de radio, een dag later op tv bij Omrop Fryslân.

***

Weima & vd Werf, al 25 jaar een duo

13 en 14 waren Reinout Weima en Anno van der Werf toen ze voor het eerst samen op het podium stonden, tijdens een jamsessie op het Titus Brandsma College in Bolsward. Niet veel later gebeurde dit ook nog eens met de schoolband in ‘Ons Gebouw’. Reinout moest op het laatste moment zijn 3 jaar oudere broer Freddy, zanger van de band, vervangen omdat hij zijn stem kwijt was. Anno was de gitarist van de band.
In de jaren die volgden, kwamen de twee elkaar regelmatig tegen in de bus of in de kroeg, maar stonden ze niet meer samen op de planken. Anno speelde wel in zijn eentje, maar ook in verschillende bands, waaronder ook De Wjukkels (opvolger van Wiegels Wjukkelmasine), waar Freddy Weima leadzanger van was en Reinout gastzanger op het album dat in 1995 uitkwam. Reinout ging er vaak alleen op uit met zijn gitaar, maar ook regelmatig samen met zijn broer. Het was ook Freddy die voorstelde om duo-optredens met Anno te gaan doen. Dit geschiedde op een besloten feest in de zomer van 1996 in Stania State in Oenkerk. Het optreden beviel van alle kanten en duo Weima & vd Werf was een feit.
Met meer dan honderd optredens per jaar heeft het duo inmiddels flink wat naam weten op te bouwen, zowel binnen als buiten Friesland. Er zijn vele radio- en tv-optredens gedaan en verschillende albums gemaakt, waarvan de laatste twee met eigen werk ‘Yn it Frysk’, goed voor radiohits als ‘Do’ en ‘It komt altyd wol goed’.
Het duo speelt verder 60 jaar (pop)historie. De mannen beheersen de truc en weten wat te doen met publiek: een volledig kloppend tweetal qua muziek, beeld, spel en energie, zonder al teveel poespas. Dit heeft zijn weerslag op publiek die zij ‘on the road’ mogen begroeten!

***

Nieuws juni 2021

Er komen weer heel wat optredens aan... gelukkig! Check de agenda!

Sjoch! Us nije single: 'De Hoarizon'

Weima & vd Werf © 2021

En ek op Spotify!

***

Maandag 24 mei 2021 is er wederom een Weima & vd Werf Livestream, nu als onderdeel van het Feel The Music Festival
Tickets kopen doe je hier- en 1 is voldoende voor 1 huishouden/device

"Op maandag 24 mei organiseert LX Event Support het ‘FEEL THE MUSIC Festival’. Een festival om de evenementenbranche een hart onder de riem te steken. Een positief geluid, een positief protest. Het FEEL THE MUSIC Festival is een online festival om geld op te halen voor de deelnemende artiesten en medewerkers in de evenementenbranche. Maar het is vooral de eerste editie van een NIEUW evenement in festivalstijl met geweldige regionale en landelijke artiesten"

En de vrijdagmiddag ervoor nog even bij op Omrop Fryslân bij Willem de Vries in Noardewyn!

***

Zaterdagavond 24 april 2021 is het zover! De Weima & vd Werf Livestream
Tickets kopen doe je hier- en 1 is voldoende voor 1 huishouden/device

De interactieve livestream van en met Weima & vd Werf, professioneel gefaciliteerd door LX Event Support. Het duo, bestaande uit Reinout Weima & Anno van der Werf, speelt al 25 jaar samen en heeft inmiddels al ruim 2.000 optredens achter zich. Ze spelen 60 jaar (pop)historie, beheersen de truc en weten wat te doen met publiek: een volledig kloppend duo qua muziek, beeld, spel en energie, zonder al teveel poespas. Dit heeft zijn weerslag op publiek die zij ‘on the road’, maar nu dus ook ‘online' mogen begroeten!

***

Boek Weima & vd Werf!

De corona zit er (bijna) op en we willen graag weer optreden. Dat is iets wat we heel goed kunnen (vinden we zelf).
Die lege agenda hebben we lang genoeg gehad. We zitten daar uiteraard nog wel in, maar jullie kunnen deze vullen. We hebben reeds een paar boekingen staan. Iedereen heeft wel weer zin in een feestje en boeken kan uiteraard onder voorbehoud van evt. maatregelen. Er is vast al veel mogelijk vanaf mei, juni!
Maar uh, Weima & vd Werf, wie zijn dat ook alweer? Oh ja! Die ‘jongens’, inmiddels voorbij halverwege de 40, met twee gitaren en stemmen en dat ze dan de top 2000 spelen, daarnaast wat ‘yn it Frysk’, wat Friese liedjes... hoeft niet, mag wel (en we spelen ook wel ‘In Nije Dei’. Maar wij hebben dat soort composities ook. Iets vlotter dan. Nije dei. Dat heet leuke liedjes. ‘In Nije dei’ vinden wijzelf ook erg leuk).
Beatles , Stones, Kinks, Robbie Williams, Prince, De Dijk, The Scene, we noemen maar wat.
Wil je wat organiseren? Wij zijn slim, muzikaal en organisatorisch sterk. We willen zaken doen met jullie maar we houden het leuk want zo zijn we. We hebben altijd voor het geld gespeeld maar ook al 25 jaar ‘dedicated’ voor duizenden mensen opgetreden als je al die feesten bij elkaar optelt… We leven en ademen muziek op onze manier. Daar is maar 1 duo van: Dat zijn wij!
Mail: info@weimavdwerf.com | bel/app Weima (0618237880) of van der Werf (0621665040)

 

***

2021... Dat we dit jaar maar weer veel optredens mogen doen.

O ja. We bestaan dit jaar 25 jaar! Check de socials (facebook enz...)

***

Nieuws 22/12/2020

2e Kerstdag finalestemdag #FryskeTop100!

Wij zijn er bij, live op radio en tv, 's middags bij Omrop Fryslân.

#stimopús #Do #tKomtAltydWolGoed

www.frysketop100.nl

Check de socials voor details.

***

Nieuws 9/12/2020

Sjoch! Us nije single: 'De krystbeam'

nb. Freed 11/12 om 14.10u spylje we 'm live by Omrop Fryslân (Vrijdag 11/12 om 14.10u spelen we 'm live bij de Omrop)

Weima & vd Werf © 2020

en ek op Spotify!

***

Je kan weer stemmen voor de Fryske Top 100. Sinds 2014 staan we in de lijst met ‘Do’. We richten de pijlen nu even op een ander lied: ‘It komt altyd wol goed’, toepasselijk voor deze tijd. Ga naar www.frysketop100.nl en zet ‘m op 1 in je top 5! #stemopons

Kinst wer stimme foar de Fryske Top 100. Sûnt 2014 stean we yn de list mei ‘Do’. We rjochtsje de pylken no op in oar liet: ‘It komt altyd wol goed’, past moai by dizze tiid. Gean nei www.frysketop100.nl en set ‘m op 1 yn dyn top 5! #stimopús

kompletearje dyn top 5 mei lieten fan oare artysten (tips: WeRoM - 'Nei Fryslân'; Freddy & Reinout Weima - 'Dizze stêd'; Wjukkels - 'It oansyk').

Tige tank!

Helaas krijgen we te maken met een tweede golf annuleringen i.v.m. het virus :-(

Maar... ondanks dat er veel niet mag, kan er nog genoeg!

Check onze agenda voor alle optredens en nog (en weer) beschikbare data, boek ons via de mail of het boekingsformulier!

***

en we spelen deze zomer ook tweemaal in de tuin van het Karmelklooster!

9 juli 20.00u info gecanceld i.v.m. regen

23 augustus 14.00u info

***

we spelen 2 zaterdagen in juli in De Koperen Tuin: 4 en 25 juli!

' 60 jaar popmuziek '

Leeuwarden - Op de zaterdagen 4 en 25 juli om 20.00 uur in De Koperen Tuin in Leeuwarden vindt er een concert plaats van duo Weima & van der Werf. Volgend jaar bestaat het duo alweer 25 jaar. Wat ooit begon om voor een aantal optredens eens wat samen te proberen is uitgemond tot een duo die op wekelijkse basis twee ŕ drie optredens verzorgt. Van alle markten thuis: ze vertolken in hun repertoire 60 jaar popmuziek met twee stemmen, gitaar en bas. De meer akoestisch bespiegelende liedjes worden met twee gitaren gedaan. Qua zang is Van der Werf wat meer gekleurd in het laag terwijl Weima de hoge noten raakt. In dit concert spelen zij hun favoriete covers van o.a. Beatles, Stones, Kinks, CCR, Queen, Prince en Crowded House. Rock & roll, soul en blues als belangrijk uitgangspunt voor de heren. Naast het Engtalige repertoire vertolken ze ook Nederpop van De Dijk, The Scene en Doe Maar. De kracht van het duo zit ‘m in het elkaar versterken. Zowel op muzikaal vlak als het plaatje wat ze naar publiek laten zien. Het duo klopt, barst van het speelplezier en doet er alles aan om publiek te vermaken zonder opdringerig te worden.

Inmiddels heeft het duo 2500 optredens in de boeken staan en 6 cd’s uitgebracht: vier met zowel Engelstalige covers als eigen werk en twee ‘Yn it Frysk’ met daarop radiohits als ‘It komt altyd wol goed’ en ‘Do’. Ook hiervan zal een aantal tracks ten gehore worden gebracht.

De show is mooi en leuk. De heren beheersen de truc en weten wat te doen met hun publiek. Kom luisteren en kijken. Ze maken nieuwsgierigheid los in de mensen. Geniet van een ‘borrel & bite’ in een speciaal gemaakt arrangement voor de prijs van 35 euro. Bovendien ontvangt iedere gast de cd 'Weima & vd Werf in English'. Van te voren reserveren kan via www.dekoperentuin.nl, waar ook een uitgebreide beschrijving van het arrangement te vinden is.

Telefonisch reserveren: 058 2131100 | Per mail: info@dekoperentuin.nl

Locatie adres: Prinsentuin 1, 8911 DE Leeuwarden

***

Weima & vd Werf yn it Frysk live(stream) Marktzicht Drachten 9/6/2020 noch efkes werom sjen? Nog even terugkijken?

***

Nieuws 7 juni 2020

Sinds een tijdje organiseert LF2028 elke dinsdagavond de 'Frysk! Live út Marktzicht Sessies'. Hierin is wekelijks ruimte voor een 'Friestalige' artiest, die van 20:30 tot 21:00 uur een live optreden verzorgt. Dit optreden vindt plaats in Café Marktzicht in Drachten zonder publiek! Het publiek zit namelijk thuis: het optreden wordt gefilmd en uitgezonden op de Facebookpagina van LF2028. Komende dinsdag zijn wij aan de beurt.

Dus Weima & vd Werf yn it Frysk! Live út Marktzicht, dinsdag 9 juni 2020 van 20.30u-21.00u via de livestream van LF2028 (= hier!).  

***

WEIMA & vd WERF op je ERF

Jaah. Wij komen graag naar jullie toe deze zomer! Meer dan leuk voor een tuinfeestje, bedrijfsborrel, op het terras etc. Uiteraard alles op gepaste afstand.

Bel, app, mail (naar) ons voor de mogelijkheden en prijzen. En let op: Wij zijn in principe de hele zomer beschikbaar! 06 18237880 (Reinout) | 06 21665040 (Anno) | info@weimavdwerf.com

 

Nieuws 1 juni 2020

Sjoch! De klip by 'Simmer'. Kijk! De clip bij 'Simmer' (zomer).

Mear as 60 filmkes, út Fryslân en fier derbűten, sels út Australië en Namibië!

Meer dan 60 filmpjes, uit Friesland, ver daarbuiten, zelfs uit Australië en Namibië!

Mei tank oan/met dank aan:

Aaltsje, Afina, Alle, Annelies, Annelies, Anne Lotte, Annet, Anno, Arjan, Auke, Basile, Bokke, Bruno, Douwe, Durk, Eef, Elin, Frank, Freddy, Gerard, Gerrit, Gerrit, Greetje, Harm, Harold, Harry, Hayo, Hester, Hette, Inez, Inge, Ingrid, Ingrid, Jacoba, Jeroen, Johan, Johanna, Koen, Leonie, Lianne, Maaike, Margje, Marieke, Marleen, Matthijs, Nico, Nynke, Patricia, Peter, Ramses, Reinout, Rinus, Rita, Stienie, Thomas, Timo, Wendy, Wynet en Zita

Weima & vd Werf © 2019/2020

***

Nieuws 18 mei 2020

O P R O E P !

Voor een nieuwe clip van Weima & vd Werf hebben we jullie hulp nodig!

Wil je meedoen in/aan de clip? Maak dan een kort filmpje van ongeveer 10/15 seconden van jezelf met zonnebril op waarin je na elkaar:

1. fluit; 2. ‘Oeoeh’ zegt/zingt; 3. vrolijk kijkt. Geluid is niet nodig, gaat om de beweging!

(Reinout doet het hieronder even voor - zit geen geluid bij). Beeld horizontaal en graag buiten in de zon!

Stuur je filmpje voor 25 mei 2020 via bv. WeTransfer naar info@weimavdwerf.com! Appen kan ook 0618237880 of via messenger.

We zijn benieuwd! 1 juni zetten we de clip dan online...

***

Weima & vd Werf op je erf... Tot 1 juli voor een leuke prijs.

Bel/app 0618237880 of mail naar info@weimavdwerf en vraag naar de mogelijkheden!

Nieuws 4 april 2020

Nieuw product Weima & van der Werf

Geacht publiek,

Door de coronamaatregelen kunnen ook muzikanten niet de deur uit. Alle optredens tot i.i.g. 1 juni zijn gecanceld en (of) worden uitgesteld naar een nader te bepalen moment. Ze zijn in ieder geval eerst uit de agenda gehaald.

Nu we thuiszitten hebben we een nieuw product bedacht: Voor een door uzelf te bepalen bedrag (afh. van lengte vanaf 30 euro ex btw) maken wij een kort muzikaal filmpje voor uw geliefde, de jarige, de aanstaande, de feestneus, degene die in het zonnetje gezet moet worden of als hart onder de riem...

Wij spelen uw verzoekje of een compilatie van een paar liedjes. We hebben al een gemaakt en we kunnen als u wilt een voorbeeld sturen.

Ons doel is mensen vermaken, ook nu we niet weg kunnen!

Neem contact op via de mail of bel ons!

Weima & van der Werf als digitale herinnering, als digitale kaart.

Reinout & Anno

***

Nieuws 4 april 2020

Door de nieuwe, strengere corona-maatregelen lijken alle optredens t/m mei gecanceld :-(

Mogelijk dat onze 2 optredens is Duitsland nog wel doorgaan, afhankelijk van de maatregelen (nu tot 18 april) daar... zie agenda.

***

Nieuws 17 maart 2020

meerdere optredens in april gecanceld :-( zie agenda.

***

Nieuws 15 maart 2020

Dus toch... alle optredens t/m 4 april gecanceld.

***

Nieuws 14 maart 2020

Ook wij zijn getroffen door de maatregelen rondom het coronavirus :-( zie agenda. Dit weekend alle vier de boekingen geannuleerd. Rock&Roll Kitchen in Café Mulder Groningen is verplaatst naar 20 september, de optredens op de beurzen worden verplaatst naar 2021.

Vooralsnog lijken de optredens van 20 (Leeuwarden) en 29 maart (met Boaz in Balk) wél door te gaan, uiteraard afhankelijk van eventuele nieuwe maatregelen. Hoe april gaat verlopen is nog onzeker (tot nu toe één gecanceld) We wachten het uiteraard met spanning af. Via de sociale media als fb en twitter houden we jullie op de hoogte.

***

Toertje Yn it Frysk

16 febr. Lewinski Sneek 15.30u

8 maart Dorpshuis Kubaard 15.00u

20 maart Oude Aebingaschool Leeuwarden 20.00u

13 april Aaipop Nijlân 18.45u

...voor details en overige optredens: zie agenda...

Yn it Frysk 2 en Engelstalige tracks nu ook op Spotify!

'Do' foar 6e kear yn Fryske Top 100!

Tige tank foar de stimmen!

Resinsjes / Recensies Weima & vd Werf Yn it Frysk 2

 

***

Stim op ús foar / stem op ons voor de Fryske Top 100!

Gean nei www.frysketop100.nl en set 'Do' op 1, kompletearje dyn top 5 mei lieten fan oare artysten.

Tige tank!

***

1-10-2019Nieuws

De cd is der! De cd is te krije by ús optredens, mar kinst 'm ek tastjoerd krije: stjoer dan efkes in mail!

De cd is er! De cd is te krijgen bij onze optredens, maar je kan 'm ook toegestuurd krijgen: stuur dan even een mail!

toer:

18/10 Wergea - 's Lands Welvaren (22.30 nei Fryske Kroechkwis)

25/10 Ljouwert - Noardewyn Live (13.00u - live by Omrop Fryslân)

27/10 It Heidenskip - By Siebe & Tryntsje thús (13.30u) res. 06 11052222 / mail

9/11 Hurdegaryp - Swinging Hurdegaryp, It Maskelyn (20.00u) res. VanPlan.nl

24/11 Bûtenpost - MeM De Muzykpleats (15.00u) res. PaviljoenMem.nl

1/12 Swichum, Tsjerkje fan Swichum (15.00u) res. KerkjeVanSwichum.nl

15/12 Almelo (Ov.), Podium Paco Plumtek (15.30u) res. PacoPlumtrek.nl

***

16-09-2019Nieuws

Weima & vd Werf yn it Frysk 2

Spannend hear! De boel leit by de drukker, dus oer pak 'm beet 2 wiken ha wy de cd yn hânnen. 13 nije nûmers, oanfold mei 7 lieten fan ús útferkochte earste Frysktalige skiif.
"Dogge jim ek in albumpresintaasje?", wurdt der dan frege. It antwoord is in soarte fan "nee". De cd is der aanst gewoan en is foar 10 euro te krije by ús optredens (kinst ek pinne by ús!). Ek kinst de cd tastjoerd krije (+ €3,50).
Wól sille wy it kommende healjier geregeld optredens dwaan mei it nije Fryske repertoire ta promoasje, û.o. 25 oktober Live yn Noardewyn, 24 novimber yn MeM (De Muzykpleats Bûtenpost), 1 desimber yn it Tsjerkje fan Swichum en 15 desimber Podium Paco Plumtrek yn Almelo. Mear data komme deroan!

Spannend hoor! De boel ligt bij de drukker, dus over pak 'm beet 2 weken hebben we de cd in handen. 13 nieuwe nummers, aangevuld met 7 liedjes van ons eerste Friestalige schijf.
"Doen jullie ook een albumpresentatie?", wordt er dan gevraagd. Het antwoord is een soort van "nee". De cd is er straks gewoon en is voor 10 euro te krijgen bij onze optredens (je kan bij ons ook pinnen!). Ook kan je cd toegestuurd krijgen (+ €3,50).
Wél zullen wij het komende halfjaar regelmatig optredens doen met het nieuwe Friese repertoire ter promotie, o.a. 25 oktober Live in Noardewyn, 24 november in MeM (De Muzykpleats Buitenpost), 1 december in het Kerkje van Swichum en 15 december Podium Paco Plumtrek in Almelo. Meer data komen eraan!


***

ga naar ouder nieuws